ДОПОВІДАЧІ

Янукович Віктор Федорович

Президент України.

Освіта: 2001р. Українська академія зовнішньої торгівлі, магістр міжнародного права.
Вчені ступені і вчені звання - академік Академії економічних наук України, доктор економічних наук, професор.
Нагороди, почесні звання Орден «За заслуги» I ст., Орден «За заслуги» II ст., Орден «За заслуги» III ст. заслужений працівник транспорту України.
Громадська робота - Почесний Лідер Партії регіонів.
Обирався - 1999 - депутатом обласної ради; 2006 - народним депутатом України V скликання; 2007 - народним депутатом України VI скликання
7 лютого 2010 обраний Президентом України.

Колесніков Борис Вікторович

Віце-прем'єр-міністр.

Освіта: 1997- Донецька академія управління

1999-2001р. -  заступник голови Донецької обласної ради. Потім ще п'ять років - голова обласної ради.  В 2006 і 2007 р. народний депутат України від Партії регіонів. Працював у Комітеті ВР з питань економічної політіки.  З березня 2010 - Віце-прем'єр-міністр.

Горбаль Василь Михайлович

Голова Львівської обласної державної адміністрації.

Освіта: у 1993 році закінчив Український інститут міжнародних відносин при КДУ імені Т. Г. Шевченка, спеціальність - міжнародні економічні відносини. Кандидат юридичних наук.
1994-1995 роки - виконуючий обов'язки голови правління Києво-Печерського АКБ, м.Київ. 1995-1996 роки - начальник управління з розвитку філіальної мережі, виконуючий обов'язки керівника Київської філії КБ "ФЕБ", м. Київ. 1996-2002 роки - заступник голови правління - начальник відділу операцій в іноземній валюті, перший заступник голови правління, голова правління ВАТ АБ "Укргазбанк", м. Київ.
2002 рік - народний депутат України.

Тігіпко Сергій Леонідович

Віце-прем'єр-міністр України.

Освіта: у 1982 році закінчив Дніпропетровський металургійний інститут за фахом “інженер-металург”.
З 1992 року – голова правління «ПриватБанку».
З 2000 року – народний депутат України, член парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності.
З 2002 року – голова Національного банку України.
З 2005 року – голова правління фінансово-промислової групи ТАС.
16 червня 2009 року залишив усі посади і сконцентрувався на політичній діяльності.
З 11 березня 2010 року Віце-прем'єр-міністра України.
Кандидат економічних наук.
Кавалер Ордену Почесного Легіону.

Акімова Ірина Михайлівна

Перший заступник голови Адміністрації Президента України.

Освіта: у 1982 році закінчила факультет економіки Харківського державного університету. Кандидат економічних наук. Доцент економічного факультету Харківського національного технічного університету.
Кар'єра. У різний час працювала директором Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (Київ), старшим науковим співробітником Центру економічних досліджень Варшавського університету, науковим співробітником економічного департаменту Магдебурзького університету.
З листопада 2007 по березень 2010 рр.. - народний депутат України VI скликання Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики.

Єфименко Костянтин Олексійович

Міністр транспорту та зв'язку України.

Освіта: у 1997 році з відзнакою закінчив економічний факультет Київського Національного Університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю "Облік та аудит".
1997 - 1998  Обіймав керівні посади у страховій компанії ВАТ "Укргазпромполіс".
1998 - 2002 Голова правління страхової компанії ВАТ "Укргазпромполіс".
2002 - 2008 Заступник генерального директора з питань економіки; директор з науково-технічної діяльності; директор з економіки та облікової політики ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України".
2008 - 2009 Голова наглядової ради ВАТ "Біофарма".
2009 - 2010 Директор  ДК "Укртрансгаз" НАК "Нафтогаз України".
11 березня 2010 року призначений на посаду Міністра транспорту та зв’язку України 

Янків Мирон Дмитрович

Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації.
Освіта : ЛДУ  ім. І. Франка – економіка.
К. е. н. (1979 р.), доктор економічних наук (2001 р.), доцент (1982 р.), професор (1993 р.).
1990 – 1994 – доцент, завідувач кафедри економіки ЛАВМ ім. С. Гжицького,
1994 -1998 – голова комітету економіки Львівського облвиконкому, начальник Головного управління економіки ЛОДА.
1998 – 2000 – перший заступник голови ЛОДА,
2000 - 2002 – керівник Торгово-економічної місії у складі Посольства України в Республіці Польща,
2002 - 2003 – голова Львівської ОДА,
2003 - 2006 – Надзвичайний та Повноважний Посол України у Латвійській Республіці,
2006 - 2008 – віце-президент асоціації Український Національний комітет міжнародної торгової палати, радник Національного інституту проблем міжнародної безпеки при Раді Національної безпеки і оборони України,
2008 - 2010 - радник-посланник Посольства України в Республіці Польща.

Садовий Андрій Іванович

Міський голова Львова.

Міський голова Львова
Андрій Садовий є засновником і головою правління громадської організації «Інститут розвитку міста», головою наглядової ради культурно-мистецького Фонду ім. Митрополита Андрея Шептицького УГКЦ (2000—2002 рр.), членом українсько-польської Капітули поєднання. У 2003 р. обраний заступником голови ради Інституту «Мости на Схід» (Польща). З 2005 р. — Лідер громадського об'єднання «Самопоміч». Член партії Народний Союз «Наша Україна». З 26 березня 2006 р. міський голова м. Львова.

Бураковський Ігор Валентинович

Голова Правління – Директор Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, доктор економічних наук, професор, Київ, Україна.

Ігор Бураковський спеціалізується на аналізі проблем економічних реформ в перехідних економіках, інтеграційних процесів, міжнародної торгівлі та торговельної політики. Брав участь в міжнародних науково-дослідних проектах. Стажувався у Великій Британії (Бірмінгамський університет), Японії (Агентство економічного планування, Інститут міжнародних відносин при МЗС Японії), США (стипендія Фулбрайта, Стенфордський університет). Професор кафедри економічної теорії Національного Університету "Києво-Могилянська Академія".

Кулиняк
Михайло Андрійович

Міністр культури і туризму.

Освіта: Київська державна консерваторiія iм.П.Чайковського, Мiжнародний науково-технiчний унiверситет, НАДУ при Президентовi України, магiстр державного управлiння.
З 1987 до 1988 року — скрипаль Львiвського об’єднання музичних ансамблiв.
У 2001 р. — заступник керiвника ТОВ «Степ К» у напрямку культури.
У 2002 р. працював iнструктором з культурно-масової роботи в ДК «Укртрансгаз».
У 2004 очолив ДП «У.П.К.-ресурс».
У 2006 р. — заступник Мiнiстра культури i туризму
3 березня 2010 року - Міністр культури і туризму.

Д-р Ханс-Йоахім Фрайтаг

Виконавчий директор ТзОВ
Науково-дослідний інститут СНД мiкросенсорних і фотоелектричних датчиків.


З 1975 - 1998 р. брав участь в розробці спеціалізованих технологій і обладнання. У 1989 році д-р Фрайтаг був нагороджений "Державною премією з науки і техніки" за видатні досягнення в галузі досліджень і розробок. З 1 січня 1999 -виконавчий директор ТзОВ Науково-дослідний інститут СНД мiкросенсорних і фотоелектричних датчиків . Д-р Фрайтаг є як винахідником так і співавтором більш ніж 40 реєстрацій патентів.

Гагауз Інна Борисівна

Директор Центру «Харківські Технології».

Багаторічний досвід наукової роботи та практичної діяльності у сфері інноваційного розвитку, трансферу технологій та сприяння технологічному бізнесу.
Керівництво проектами  в галузі бізнес-інкубації, комерціалізації науки, ІКТ, сприяння міжнародному науковому співробітництву за підтримки USAID, Світового Банка, УНТЦ, 6 та 7 Рамкових Програм  ЄС.

Токарев Віктор Сергійович

Професор кафедри органічної хімії Національного університету "Львівська політехніка".

Доктор хімічних наук, старший науковий співробітник
"Область наукових інтересів: Поверхнева хімічна модифікація, створення полімерних композиційних матеріалів, нанокомпозитів. 300 публ.
Досвід міжнародної співпраці: керівництво міжнародними проектами (США, Німеччина, Швеція, Іспанія, Тайвань, РП); закордонне наукове стажування (Німеччина, Швеція, Тайвань, США).
Досвід організації виробництва: впровадження і організація виробництва теплопровідних і струмопровідних матеріалів і виробів для РЕА на фірмі "СИМА-ЛТД" (1990-1998).

Хорхе Зукоскі

Президент Американської торгівельної Палати, Київ, Україна.
Хорхе Зукоскі, громадянин Сполучених Штатів. Освіту МВА з міжнародного управління отримав у Школі Бізнесу Ханкамер в Університеті Бейлор (Техас, США). До свого переїзду в Україну у 1996 році він жив у Мексико Сіті та на Кайманових островах, де займався банківською діяльністю, спрямованою на інвестування в приватний акціонерний капітал. З 1999 року пан Зукоскі - Президент Американської торгівельної Палати, що є однією з найактивніших та найвпливовіших громадських бізнесових асоціацій в Україні з головним офісом у Києві. 

Кшиштоф Засядли

Експерт Міжнародної групи наукових парків та інноваційних центрів, Магістр економічних наук.

Кшиштоф Засядли має ступінь магістра в міжнародній економічній торгівлі і 35 років досвіду в сфері регіонального розвитку, передачі технологій та інновацій, розвитку бізнес-інкубаторів в Польщі, Європі та Азії. Він створив перший бізнес інкубатор інновацій у Польщі в 1990, керував ним з 1990 по 1994 рік. 1990-1996 він був керівником проекту UNDP "Техніко-економічна програма для створення технологічного центру інкубації і генерального плану технопарку в Польщі".

Александр М. Гордін

Виконавчий Директор, Broad Street Capital Group
MBA з фінансів в Уортонській бізнес школі, Університет Пенсільванії.
Досвідчений фахівець банківського бізнесу та надання транскордонних стратегічних консультаційних послуг у сферах фінансування експорту, фінансування міжнародних проектів та управління ризиками. Співпрацював з урядами іноземних держав, корпораціями з рейтингу журналу Fortune, муніципальними та державними підприємствами. Досвід проведених операцій і переговорів - більш ніж в 20 країнах. Автор майбутньої книги ‘Fluent in Foreign’, і організатор семінарів ‘Fluent in OPIC’. Досвід екстенсивного розвитку бізнесу та операцій з фінансування проекту у галузях охорони здоров'я, готельного бізнесу, фіксованого та мобільного зв’язку, розвитку інфраструктури звичайної та альтернативної енергії, дистрибуції та перевезень.

Давід Лясек

Віце-голова Асоціації Карпатський Єврорегіон Польща
Магістр.

2000-2001 Секретар Польсько-французьких європейських студій у Жешові
2001-2006 Голова польського відділення Карпатського Єврорегіону, Жешів
2006-2007 Голова Департаменту європейської територіальної співпраці, міністерство регіонального розвитку, Варшава
2007 – Генеральний секретар, віце голова Асоціації Карпатський Єврорегіон Польща.

Лавренчук Володимир Миколайович

Голова Правління Публічного акціонерного товариства «Райффайзен Банк Аваль».

Освіта: Київський інститут народного господарства за спеціальністю «економіст». Із 1982 р. працює в банківській сфері. Посідав керівні посади в Ощадному банку України, АТ «Укрінбанк» та Райффайзенбанк Україна.
Із жовтня 2005 р. — голова правління Райффайзен Банку Аваль.

Мікула Надія Анатоліївна

Завідувач відділу проблем ринкової інфраструктури та транскордонного співробітництва. Доктор економічних наук, професор.

1984 - кандидат економічних наук
1996 - 1998 - Львівська обласна державна адміністрація, заступник Голови управління економіки;
1998 - 2000 - віце-президент консорціуму "Концесійні транспортні магістралі «Трансмагістраль»"
З 2006 - доктор економічних наук, професор - регіональна економіка
З 2006 р., жовтень - завідувач відділу у Інститут регіональних досліджень НАН України.
Більш ніж 156 наукових публікацій (13 монографій, 143 статті в   українських і зарубіжних виданнях), в сфері проблем регіональної політики та зовнішньоекономічної діяльності регіонів, транскордонного співробітництва.

Пасічник Володимир Володимирович

Завідувач кафедри інформаційних систем та мереж, Національний університет «Львівська політехніка», д.т.н.,професор.

Президент  Львівської асоціації інформатиків, Відмінник освіти України, член експертної ради ДАК України. Нагороджений відзнакою „За наукові досягнення”.  Лауреат державної премії. Науковий редактор освітньої серії підручників і посібників „КОМП’ЮТИНҐ”. Керівник наукової школи з інформаційного моделювання, систем баз даних і знань.
Керівник наукових, науково-дослідницьких і науково-впроваджувальних робіт, міжнародних проектів і творчих колективів. 1984 року захистив кандидатську дисертацію. 1994 року захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня доктора технічних наук. Підготував майже  20 кандидатів наук та двох докторів наук. Займається дослідженням у сфері реляційних баз даних та знань, методів видобування знань.

Сильвіо Педрацці

Голова Наглядової ради, Правекс - Банк.

Сильвіо Педрацці працює в банківській системі з 1978 року. Він був призначений у 1996 році, а в 2000 році - на посаду Генерального директора, відповідно, в Cassa di Risparmio di Spoleto і Cassa di Risparmio di Ascoli Piceno (Італійський Ощадбанк, що належить Intesa San Paolo Group –Italy). У 2006 році він почав в рамках Intesa San Paolo Group свою кар'єру за кордоном. Він був призначений Заступником Голови Виконавчої Ради в Банку Інтеза  в Београді (Республіка Сербія), а потім як Голова Наглядової ради Правекс-Банку (Україна).

Покрасс Борис Йосипович

Голова правління Lubel Coal Company, к. т. н.

Борис Покрасс має більше 30 років досвіду роботи в управлінні промисловими підприємствами та інвестиціями, головним чином, на керівних посадах  та  проведенні великомасштабних операцій в Україні. Член Наглядової Ради та мажоритарний акціонер ВАТ «Насосенергомаш», постачальника обладнання для АЕС, нафтодобувної промисловості та інших структур. В даний час є Головою Наглядової Ради та мажоритарним акціонером ВАТ «Укрелектроапарат», виробника трансформаторів і електричних станцій. Він є Головою правління та власником ТОВ «АНК», українського нафтопереробного заводу. Отримав базову вищу освіту за спеціальністю «Автоматизація теплоенергетичних процесів»  Київського Політехнічного Інституту,  кандидат технічних наук. Має 80 друкованих праць,  з них 30 мають Авторське свідоцтво СРСР.

Карін Рау

Делегат німецької економіки в Україні.

Делегат німецької економіки в Україні з 1993 року, двічі нагороджена за заслуги перед Україною Указами Президентів України орденами  Княгині Ольги ІІІ і ІІ ступенів (у 2003 і 2010 роках).

Шаховська Наталя Богданівна

Декан інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій, к.т.н., доцент.

Стипендіат ЛОДА (2007), стипендіат Кабінету міністрів України (2009),  кращий молодий науковець «Львівської політехніки» 2009 року.
Автор 3-х посібників з грифом МОНУ та 2-х монографій.
В 2007 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Моделювання сховищ даних з невизначеністю на основі реляційної моделі».  Відповідальний розробник  ряду інформаційних систем для автоматизації навчального закладу, обласних адміністрацій, мережі гіпермаркетів. Займається дослідженням методів інтеграції різнотипних даних з метою підвищення якості прийняття рішень, моделюванням сховищ та просторів даних.

Таран Олександр Володимирович

Голова Державного агентства України з інвестицій та розвитку
Кандидат економічних наук.

1990-1996 – працював на керівних посадах в організації «Дніпропраця» при Обкомі профспілок працівників гірничо-металургійної галузі. 1996-1998 – заступник начальника Контрольно-ревізійного управління Міністерства промислової політики України.
Пізніше – фінансовий директор Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату «Криворіжсталь».
2000-2010 – займав керівні посади у НАК «Нафтогаз України», «Укрзалізниця», Спеціалізованій державній податковій інспекції у м. Києві, Федерації Профспілок України.
З 3 червня 2010 року – Голова Державного агентства України з інвестицій та розвитку.
Нагороджений Знаком пошани Кабінету Міністрів України.

Катерняк Ігор Богданович

Виконавчий директор, Українська Система Дистанційного Навчання
Експерт програми ЄС «Офіс Спільної Підтримки для сприяння інтеграції України до європейського дослідницького простору»
Кандидат фіз.мат.наук.

Автор і керівник програми “Інноваційна весна у Львові”  та Української системи дистанційного навчання (UDL System www.udl.org.ua). Керівник програм  «Університетські центри розвитку бізнесу» в Україні (UBDC) та “Марафон ідей». Експерт з розвитку інновацій та бізнес інкубації.
Радник для Світового Банку та ПРООН в Україні, проектів Європейського Союзу  щодо стратегії розвитку ІКТ, електронних послуг, електронного навчання  та професійних мереж.
Викладач курсу креатив та управління інноваціями.

Александр Баковскі

Координатор науково-дослідного потенціалу та регіонів знань, Національний контактний пункт для дослідних програм ЄС у Польщі, Інститут фундаментальних технологічних досліджень PAN.
Доктор інженерії.
Працює в Національному контактному пункті для наукових програм ЄС з 2000 року. Має досвід роботи в різних аспектах інноваційної політики та її здійснення: передача технологій, співробітництво між науково-дослідними та промисловими колами, організаціями з підтримки підприємництва. Він є національним представником в Програмному комітеті FP7. 2002-2004 член групи експертів, призначений польським урядом до "Регіональної Інноваційної Стратегії" і використання структурних фондів ЄС на дослідження та інновації. Віце-президент Асоціації Бізнес- та Інноваційних Центрів Польщі. Автор досліджень і книг з питань інноваційної політики та її реалізації на європейському, національному та регіональному рівні. Останнім часом він є керівником JSO-ERA проекту, фінансованого ЄС, спрямованого на підтримку української участі в FP7.

Петро Барон

Голова Правління VAB Банку
Taunton School (Сомерсет, Англія). Cass Business School (Лондон, Англія); ступінь бакалавра за фахом «Інвестиції та управління фінансовими ризиками».

У «VAB Банку» з 2003 р. Голова Правління з 2006 р.  Має понад 10 років стажу роботи у фінансовому секторі у Великій Британії, Росії, Македонії та Україні. Лауреат програми «Людина року – 2008» у номінації «Фінансист».  Відзначений подякою Асоціації «Український кредитно-банківський союз» «За вагомий особистий внесок у розвиток банківської системи та високий професіоналізм».  Володіє відзнакою Міського голови м. Києва Леоніда Черновецького «За вагомий особистий внесок у розвиток м. Києва», грамотою від імені Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради України «За сприяння у формуванні системи фінансово-кредитної підтримки підприємництва».

Маріус Вісмантас

Координатор сектору  у сфері фінансів та підприємництва в Україні, Білорусії та Молдові, Світовий Банк (World Bank).

Більше 15 років досвіду у сфері фінансів та банківської діяльності, включаючи загальний менеджмент - центральний, комерційний, банк розвитку, банк і корпоративні фінанси; розвиток фінансового сектора - стратегія, політика і забезпечення. Професійна кар'єра в Світовому Банку (World Bank), Центральному Банку Литви (Central Bank of  Lithuania), Міжнародному валютному фонді (International Monetary Fund), Danske Bank AS.

Вовк Орест Володимирович

Президент ЗАТ «Ензим».

Освіта: Львівський політехнічний інститут за спеціальністю “Автоматизація теплоенергетичних процесів” , (1971р.)
1971-1976рр.– інженер–технолог Старояричівського спиртзаводу;  1976-1989рр. – інженер виробничого відділу, а потім головний енергетик Львівського виробничого об’єднання спиртової промисловості. З 02.01.89 р. – гол. інженер, а з 14.02.89 - директор Львівського дріжджового заводу; З 1994 року – президент, голова правління ЗАТ “ЕНЗИМ”.

Ральф  Вайнгартнер

Volksbank International AG
Член ради директорів.

Дипломований економіст.


1980: SGZ-Bank AG, операції з іноземним бізнесом.
1988: Генеральний повірений, завідувач відділом.
1995: Керівник спільного представництва GZB-Bank, WGZ-Bank і SGZ-Bank у Сінгапурі.
1998: Керівник філії SGZ-Bank у Сінгапурі.
2001: Регіональний директор DZ BANK AG З квітня 2004: член Ради директорів Volksbank International AG.

Захар’яш Олександр Сергійович

Доцент кафедри загальної фізики, Національний університет «Львівська політехніка», к.ф.-м.н., доцент.

Автор і співавтор близько 15 наукових праць та методичних розробок.
В 1998 році захистив кандидатську дисертацію.
Займається дослідженням фізико-хімічних властивостей монокристалів А2В6 та технологій їх вирощування. З 1997 р.  працює над проблемою досліджень процесів руйнування та часової еволюції лавоподібних паливомісних мас в об’єкті укриття та фізико-хімічними аспектами створення сорбентів для деконтамінації грунту та ліквідації наслідків можливого ядерного тероризму.

Заіченко Олександр Сергійович

Доцент, Національний університет «Львівська політехніка», к. х. н.

Розроблено нові підходи до цільового синтезу функціональних сурфактантів, а також наночастинок бажаних структур, розміру і функціональності, які реєструються фізичними методами. Похідні нанорозмірні носії і водні форми ліків антимікробної та протиракової дії отримували для детекції, сепарації та лікування пухлинних та апоптичних клітин, а також для адресної доставки ліків і генів. За участю к.х.н. Заіченка виконано 7 міжнародних та 8 українських наукових програм і під його керівництвом захищено 5 кандидатських дисертацій в цій сфері.

Матіас Брандт

Старший експерт німецького технічного співробітництва (GTZ),
Магістр.

Матіас Брандт працює в області маркетингу та зв'язків з громадськістю із 1984 року в численних проектах клієнтів у державному і приватному секторі. Серед іншого він працював у Шотландській Асоціації Туризму, він також підтримував участь 7 країн у міжнародній виставці в Ганновері 2000. Нещодавно Брандт М. був залучений до розробки двох німецько - болгарських навчальних центрів для працівників у сфері туризму, а також до розробки стратегії розвитку туризму. В даний час пан Брандт відповідальний за проект GTZ "Підтримка України в рамках підготовки до Євро-2012". Одним з напрямків цього проекту є надання допомоги у розвитку, підвищенні рівня і зміцненні сектора туризму та суміжних послуг в 4 містах, де проводитиметься Євро-2012.

Фурда Анатолій Богданович

Голова ГО «Мережа сприяння конкурентоспроможності та інноваційності (МСКІ)»;
Заступник директора Українсько-канадського МБЕРІФ Бізнес-центру.

Координував впровадження кількох проектів міжнародної технічної допомоги за підтримки КАМР та інших донорів у галузях розвитку малого бізнесу та економічного розвитку, використання ІКТ в освіті та навчанні, розвитку молоді. Працював консультантом з питань стійкого розвитку організацій підтримки бізнесу, приватно-державного діалогу, міжнародного малого бізнесу. Досвід незалежних досліджень та стажувань в США, Канаді, Німеччині, Польщі, Парагваї. Засновник трьох ГО.

Ален Гаудрі

Директор "SYSTRA" в Східній Європі в сфері розвитку бізнесу в Україні, Росії, Білорусії, країн Балтії, Казахстану, країн PECO (Центральної і Східної Європи).

Ален Гаудрі є старшим менеджером проектів з більш ніж 25 річним досвідом роботи на французьких залізницях (SNCF) і SYSTRA. Його  досвід в основному включає розробку і реалізацію національної транспортної стратегії, розвиток транспортної інфраструктури та здійснення окремих заходів і реформ, реалізацію Європейської директиви в залізничному секторі.

Горбовий Володимир Іванович

Голова Старосамбірської районної ради

Магістр державного управління.

Працював вчителем фізики, обирався головою Старосамбірської районної ради 3-х скликань, депутатом Львівської обласної ради. Ініціатор створення громадських організацій «Прикарпатська асоціація розвитку краю» (ПАРК), та асоціацій органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна», «Бойківські Бескиди». Член координаційно-дорадчої ради, уповноважений представник з питань транскордонного співробітництва та розвитку Єврорегіонів при Мінрегіонбуді. Постійний національний представник України у міжрегіональній асоціації  «Карпатський Єврорегіон».

Лобода Вікторія Віталіївна

Координатор програм в Лабораторії ідей,
ЛГО «Українська система дистанційного навчання»
Магістр, МДА, д.б.н.

Управлінські послуги з питань дистанційного навчання на програмах з креативу, інновацій та управління бізнесом для проекту «Університетські центри розвитку бізнесу», що адмініструвався Університетом Малардален, Швеція та Львівським національним університетом ім.І.Франка, для Академії державного управління, Львівського інституту менеджменту та Консорціуму з розвитку бізнес-освіти в Україні, з дистанційного навчання для програми Світового банку «Соціальне партнерство – шлях до успіху».
Співзасновник віртуальної спільноти професіоналів (Українська система дистанційного навчання), розробник і дослідник навчального Інтернет-середовища для осіб з вадами слуху.

Мітряєва Світлана Іванівна

Директор Регіональної філії Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді.

Директор регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в місті Ужгороді, Президент Центру стратегічного партнерства, Радник Голови Закарпатської обласної державної адміністрації з питань міжнародного співробітництва та європейської інтеграції. Автор понад 100 публікації, виданих в Україні, Угорщині, Словаччині та Росії  з питань європейської інтеграції, лібералізації візового режиму між Україною та ЄС та транскордонного співробітництва.

Стойка Ростислав Степанович

Завідувач відділу
Інститут біології клітини Національної Академії наук України, д. б. н., професор.

Член-кор. НАН України, зав. відділу в Інституті біології клітини НАН України, проф. кафедри біохімії Львів. національного університету. Лауреат іменних премій з біохімії (1987) та експ. онкології (2006) НАН України, іноземний член Польської академії наук і мистецтв (2002). Фахівець у галузях біохімії, клітинної і молекулярної біології, нанобіотехнології. Вивчає молекулярні і клітинні механізми регуляції поділу і запрограмованого відмирання нормальних і пухлинних клітин тварин і людини.

Савула Ярема Григорович

Декан факультету прикладної математики та інформатики
Львівського національного університету імені І. Франка.
Професор, доктор фіз.-мат. наук.

Проф. Ярема Савула – член Національного Комітету України з теоретичної та прикладної механіки, Академік Академії наук Вищої школи України, Президент Міської громадської організації “Лабораторія ідей.” Його наукові інтереси  пов’язані з числовим аналізом математичних проблем, що виникають у комп’ютерному моделюванні інженерних конструкцій,  у моделюванні переносу в  пористому середовищі, моделюванні біологічних та екологічних систем. Проф. Я.Савула є автором двох монографій та 6 навчальних посібників.

Олійник Ігор Мирославович

Голова Івано-Франківської обласної ради
Заслужений будівельник України.

Освіта: 1978 р. закінчив Львівський політехнічний інститут. Трудову діяльність розпочав як майстер будівельного управління “Житлобуд-2” тресту “Прикарпатбуд”, м. Івано-Франківськ. З 1983 року – головний інженер, а з 1986 року – начальник будівельного управління “Житлобуд”, м. Івано-Франківськ. З 1996 року – директор, а з 2005 року – голова правління ВАТ “Житлобуд”.
11.05.2006 р. обраний головою Івано-Франківської обласної ради.


Чернілевський Ігор Костянтинович

Головний технолог проектів
ТзОВ «АЦЕР»
Кандидат фізико-математичних наук.

1978-1989 р.р інженер Львівського державного університету, займався дослідженнями в галузі технології ІЧ-детекторів. З 1989 по 2001 – головний технолог проектів СКБ при ВО «Мікроприлад». З 1993 – співзасновник і головний технолог проектів ТзОВ «АЦЕР». Двічі обирався директором ТзОВ «АЦЕР». Основне коло інтересів – дослідження і розробки в галузі суперконденсаторів (СК). Розробив оригінальну технологію виготовлення СК, ряд систем для запуску двигунів автомобілів та метод відбору електричної енергії від сонячних батарей з застосуванням СК.

Ліліана Грицишин

Міжнародний менеджер проекту, ЄС - консультант Europa Programm Center Thuringia (Європейського програмного центру Тюрингії).


Управління регіональними, національними і на рівні ЄС проектами, програмами (INTERREG, 7FRP і т.д.);
Консультування програм на національному рівні і на рівні ЄС;
Консультування малих і середніх підприємств, управління фінансами, управління подіями;
Офіційний представник Львівщини в Тюрінгії.

Ільчук Григорій Архипович

Професор, доктор фіз.-мат. наук Національний університет «Львівська політехніка».

У 1973-1991 працював у Львівському політехнічному інституті. Пройшов шлях від інженера до старшого наукового співробітника. З 1991 по даний час працює у Національний університет «Львівська політехніка» на посадах асистента, доцента, професора кафедри. Основне заняття - викладацька та дослідницька діяльність в галузі отримання фоточутливих матеріалів та приладів на їх основі. Автор 115 наукових статей, 132 доповідей на наукових конференціях та 2 патентів. Керував трьома міжнародними проектами.

Яворський Михайло Степанович

Директор Львівського центру науково-технічної і економічної інформації
Кандидат технічних наук.


Освіта: Львівський державний університет ім. І. Франка, факультет прикладної математики і механіки, кандидат технічних наук. З 1993 по 1997 рік входив  як експерт від України до складу Міжнародної робочої  групи ІСЕСЕ (Інноваційні центри в Центральній та Східній Європі). З 1998 по 2000 рік - член Міжнародної групи експертів з питань наукових парків та інноваційних центрів (SPISE GROUP). Брав участь у розробці проекту Програми державної підтримки комплексного розвитку міста Львова на 1998-2005 роки, проекту «Сталий розвиток Турківської транскордонної зони» Програми транскордонного співробітництва TACIS (2006р.), член експертної групи з розробки Стратегії розвитку м. Львова до 2027 року.
Є автором більше 80-ти публікацій у т.ч. книги «Через розвиток інноваційної діяльності та підприємництва – до економічного зростання регіону» (1997р.).

Хьюго Адер

Директор з розвитку, Lemminkainen Infra Oy
Вища освіта, закінчив університет в м. Ленінград.

 

UAB Lemcon Vilnius, менеджер з маркетингу, починаючи з 1997р. (будівництво)
UAB Lemminkainen Lietuva, керуючий директор, 2000 - 2010 р.р.(будівництво доріг)
2010р. - Lemminkainen Infra Oy, директор з розвитку.
Сьогодні компанія Lemminkäinen є Фінською будівельною групою зі 100-річним досвідом. Окрім Фінляндії, основний ринок компанії охоплює весь регіон Балтійського моря.
Lemminkäinen працює в усіх сегментах будівельного сектора.

 

Йозеф Полячко

Голова Ради Карпатського Єврорегіону Словаччина- Північ, інженер.

 

20 річний досвід керівництва у регіональних державних адміністраціях, колишній депутат Національної Ради Словаччини, колишній голова Адміністрації Прешівського Краю. Тепер освітянин у економічному коледжі і член виконавчої ради коледжу. Ректор Коледжу Міжнародного Бізнесу ICM Словаччина.


Айра Саул Рубенштейн

Партнер у консалтинговій компанії Трафікон (Прага, Чехія).
Старший радник у питаннях інвестиційного банкінгу Авалон Груп.

Пан Рубенштейн є фахівцем у питаннях альтернативної енергетики і трансакцій в галузі екології. Протягом 22 років він консультував та фінансував "екологічні проекти" , допомагав у сфері інвестиційного банкінгу компаніям, що займаються альтернативною енергетикою. Географія його діяльності охоплює такі країни, як Австрія, Білорусія, Канада, Китай, Фінляндія, Німеччина, Угорщина, Нідерланди, Польща, Росія, Словаччина, Словенія, Швейцарія, Україна та Великобританія.
Він також є засновником кількох приватних фірм і має досвід розвитку компаній на ранніх стадіях.

Дейвід Губерт Джарретт

PPP Regional Coordinator, Керівник проекту, «Проект у сфері міського транспорту м. Львів – Удосконалення регулятивного середовища для міської транспортної системи», LOUIS BERGER.

Пан Джарретт має більше 40 років досвіду роботи з розробки та керівництва проектами в дорожній та транспортній сфері. Він отримав диплом з цивільного будівництва в Англії у 1963 р. та працював у Великій Британії, Північній Америці та більше ніж у 30 країнах світу. Після отримання професійної ліцензії в Північній Америці та Британії, пан Джарретт спеціалізується на використанні ефективних вартісних рішень у дорожній та транспортній сфері із зосередженням у країнах, що розвиваються. Протягом п’яти років він був прикріплений до DGXIII у Брюсселі до дослідної програми «DRIVE» (аналог програми США – «ІVНS»). З 1995 р., як співробітник «Louis Berger», пан Джарретт працював керівником проектів в Азії, Близькому Сході та у Східній Європі.  Пан Джарретт має ґрунтовні знання з планування та розвитку міського та національного транспорту. Його нещодавня професійна діяльність була присвячена розвитку державно/приватного партнерства для одержання інфраструктурних інвестицій.  Проекти, що тривають, де він є керівником із застосуванням інструменту державно-приватного партнерства - це  концесійні схеми будівництва автодоріг із застосуванням інструменту державно-приватного партнерства (PPP) в Чорногорії, Македонії, Румунії та Сербії. Пан Джарретт також керував проектами РРР та концесійними проектами в Лівані, Таїланді та Хорватії.

 

Елізабет Пауліг-Тьонес

Старший менеджер
Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) .
Гельсінкі, Фінляндія
магістр.

 

Менеджер проекту в галузі управління та подальшої діяльності підрозділу в НЕФКО з 2001 року, робота з інвестиціями НЕФКО у сфері економії енергії: з 2001 року в Росії і 2009 в Україні.

Глімбовський Олександр Вацлавович

Голова наглядлядової ради корпорації «Альтіс-Холдинг».

В 1986 році на кафедрі будівельної механизації КІБІ захищено кандидатську дисертацію за темою ""Непрямий метод межевих рівнянь для дослідження навантажено-деформованого стану масивних елементів конструкцій"". Викладав ""Опір матеріалів"". Має звання Старший науковий співробітник.
Олександр Вацлавович Глімбовський народився 7 березня 1960р. в м. Козятин Віницької області.
1982 -  закінчив Київський інженерно-будівельний інститут.
1985 – закінчив аспірантуру
1995  -  створив та очолив компанію ""Альтіс"", яка піздніше виросла у корпорацію ""Альтіс-Холдинг"", а далі - у Групу Компаній ""Альтіс-Холдинг"".
2008  -  обрано заступником Голови Правління УБА - Української Будівельної Асоціації.
2010 - став  Головою   Наглядової   ради    корпорації «Альтіс-Холдинг».

Армандо Пеццоні

Регіональний директор SAS Louis Berger.            Інженер-будівельник.

Регіональний директор в рамках організації Луїс Бергер, Армандо Пеццоні має більше ніж 20-річний досвід роботи у сфері управління і контролю великими проектами транспортної інфраструктури, зокрема тих, які фінансуються ЄС та іншими міжнародними організаціями в країнах СНД / ЦСЄ.  Він  працює на посаді Керівника / головного інженера проекту Національної програми наглядової групи у рамках Державної митної служби України, відповідальний за закупівлі та нагляд за реконструкцією / відновленням приміщень для перетину кордонів в 3 перетинах кордону на західному кордоні країни. Раніше він працював в Албанії, Румунії, колишній Югославській Македонії та інших східних країнах, де він здійснював договірне управління в цілому,  і має досвід роботи з країнами СНД, Світовим банком, ЄС і PRAG FIDIC на умовах контракту. Його технічний досвід поширюється на спорудження будівель, мостів і гідротехнічних споруд, покриття доріг, та технічну допомогу, підготовку кадрів і трансферу ноу-хау.

Вознюк Микола Андрійович

Голова правління ПАТ АКБ «Львів».
Кандидат економічних наук зі спеціальності підприємництво, менеджмент та маркетинг.

Доцент кафедри банківської справи Львівського інституту банківської справи УБС НБУ.

Голова Правління у Банку ЛЬВІВ від серпня 2006 року
Попередні місця роботи: АКБ Львів Вест, Банк ""Аваль"", ЗАТ ""Київстар Дж. Ес. Ем"", головне управління економіки ЛОДА.

Федеріко Руссо

ВАТ УніКредит Банк
Голова Правління
Докторська ступінь в юриспруденції.
Пан Руссо працює в банківській сфері вже 28 років в Італії, Об’єднаному королівстві та Україні. Він здобув широкий досвід в міжнародних фінансах, ринках капіталу, корпоративному бізнесі та в галузі злиття та поглинання банків. Працював над приватизацією Кредіто Італьяно (перша велика приватизація в Італії) та його послідуючим злиттям з шістьма італійськими банками. Протягом останніх 8 років працює в Україні. Із квітня 2007 року займає посаду Голови Правління ВАТ УніКредит Банк.